WAAROM MANDARIN STARS?

Mandarijn Stars Europe BV is de officiële partner en licentiehouder van het Mandarin Stars-programma in Nederland en Europa, het toonaangevende Mandarijn lesprogramma voor kinderen, ontwikkeld in Australie. Het Mandarin Stars programma wordt erkend door toonaangevende taalkundige opvoeders en levert bewezen resultaten, met meer dan 5000 ingeschreven Australische kinderen sinds de oprichting in mei 2008. Maar bovenal - het is een lesprogramma waar kinderen veel plezier aan beleven! 

 

Gekwalificeerde Leraren

Onze docenten hebben een echte passie en liefde voor het onderwijzen van het Mandarin Chinese taal en cultuur aan kinderen. Wij bieden rigoureuze formele opleiding met onze Mandarijn Stars Teacher Training programma. We hebben regelmatig overleg met toonaangevende onderwijs consultants om ervoor te zorgen dat onze lesprogramma's voldoen aan de hoge normen die elke ouder zou willen voor het onderwijs van hun kind.

 

Up-to-Date Programma's

Onze programma's leveren bewezen resultaten en worden regelmatig en vakkundig geevalueerd. Lesplannen en -materialen worden regelmatig bijgewerkt om te reflecteren wat relevant en van belang is voor onze studenten. We overleggen regelmatig met onderwijsdeskundigen om een toonaangevend Mandarijn Chinees lesprogramma te kunnen leveren en maken gebruik van de beste leerstrategieën in alle facetten van ons lesprogramma. Wij hebben onder meer wetenschappers van de Universiteit van Sydney, Australian National University en de Universiteit van Melbourne geraadpleegd over het Mandarin Stars-programma door de jaren heen.

 

Mandarin Stars Community

Wij zijn blij met kinderen van alle etnische, culturele en taalkundige achtergronden. Het Mandarin Stars programma heeft lessen voor zowel autochtone en allochtone Chinese sprekers. Of uw kind nou uit een eentalig sprekende familie, een tweetalige / drietalige huishouden of een Mandarijn sprekende familie komt, hij/zij zal zich thuisvinden in ons innovatieve lesprogramma. 

 

Van de bedenker van Mandarin Stars

“My own research showed me that the success of my children’s ability to learn Mandarin would depend on their desire to learn, so the Mandarin Stars program we offer is of pure enjoyment to the children. Our approach is not academic or intensive. Instead, we offer activities that build vocabulary and conversational skills in Mandarin in a fun, interactive, learning environment. Our program has been developed so that your child will enjoy learning and playing in Mandarin and as a result, be inspired to continuing learning Mandarin in the future.”

 

- Dawna Leung, Founder & Director of Mandarin Stars Australia

Onze Filosofie

Bij Mandarin Stars geloven we dat het succesvol leren van een nieuwe taal afhankelijk is van de passie en motivatie van de student om die taal op de lange termijn te leren. De lesprogramma's van Mandarijn Stars stellen het kind centraal, zodat we de belangen van onze studenten kunnen waarborgen.

 

Onze lesprogramma's bestrijken thema's en onderwerpen die studenten zullen aanspreken, door middel van moderne “immersion-based” Mandarijn Chinees methodes waarbij de huidige belevingswereld van de studenten centraal staat. Door onze studenten te inspireren om Mandarijn te leren door middel van interactieve, leuke en boeiende lesprogramma’s, brengen we een levenslange liefde voor de Mandarijnse taal en Chinese cultuur bij, en een nieuwsgierigheid om te weten te komen over de wereld om ons heen en andere vreemde talen.